Tu i wcześniej było o efekcie karetki. Proszę kolego poczytaj dokładnie zanim odpowiesz.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zamieszczone przez jamesbondzio

co by właściciela "zbić z pantałyku" :!: :!: :!:

Stary nastawnik oczywiscie musial zostac w ASO - podobno celem zwrocenia go do VW do "dalszej analizy".
Zawiozłem im tez filmiki na pendrive itd itp. Jakież było moje zdziwienie ze Pan doradca serwisowy postawił diagnoze - " za mało oleju w silniku " ( nie musze nadmieniać ze sprawdzam to regularnie) . Cóż dolali (jeszcze kurwa 87 zł za olej zapłacic musiałem - a swój miałem w bagażniku)i stwierdzili ze jest ok. Pojechałem po samochód wieczorem . Wydawał mi go juz inny doradca. Mówie chodź Pan - posłuchamy razem. I zapyrkotał :? W takiej sytuacji Pan powiedział ze on wszystko przekaze temu drugiemu itd. Jako ze samochód jest mi na codzien potrzebny to nie zostawiałem tylko umóiliśmy sie na telefon. Za dwa dni zadzwonił juz ten szpec co to stwierdził ze oleju mało i mówi ze faktycznie , ze mu kolega przekazał ze to , ze sro, ze owo i ze mnie zaprasza itd. Ale juz mi na wstępie zaznaczył ze ma juz ze SKODA POLSKA jakies tam wydruki i specyfikacje i uwaga : " prosze Pana bo te silniki mają tak ze w temperaturach od 18 do 35 stopni celsjusza mogą występować takie objawy " :wink: Także podejrzewam ze za darmoszkę mi tego nie zrobią. Poprosze wtedy o opinie na piśmie ze jest wszystko ok i jazda. Jak sie rozpadnie to wtedy chyba będą musieli zrobić
Komentarz